mergpijpjes

Dag 2 week zonder snoep en vlees – bloedserieus

Ik weet het… het is een beetje dubieus. Eerst een blog over dag 3 van ‘de week zonder snoep en vlees’ en daarna… een blog over dag 2. Alhoewel ik een blog er meestal heel snel ‘uitrammel’, had ik gisteren écht geen tijd! Meestal maak ik even een kwartiertje of half uurtje tijd na het eten of voordat we naar bed gaan.

Druk, druk, druk
Gisteren was een dag waarop er minstens twee fronsrimpels bij zijn gekomen. Ik zal je verder niet lastigvallen met de oorzaak. Het was werkgerelateerd en had iets te maken met genericodes, W3C en XML-files. Dingen waar je als gewone burger helemaal niet te lang bij stil moet staan. En trouwens… al zou ik het uit willen leggen, niemand is geïnteresseerd. Als ik over een bepaald deel van mijn werk begin te praten, gaan mensen gapen en draaien ze hun hoofd weg. Je hoeft niet gevoelig te zijn voor hints, om te begrijpen dat ik maar beter mijn mond kan houden.

Snoep heb ik niet gemist! Er was zoveel afleiding, dat ik er nieteens aan gedacht heb.

Bloedbank en boterhammen
Tijd om stoom af te blazen was er niet, want om 18.15 uur werd ik met volle maag en aderen verwacht bij de bloedbank voor een keuring. Het tijdstip was haalbaar, de volle maag iets minder. Aaron was zo lief om brood voor me te smeren zodat ik deze in de auto op kon eten. Zijn hele auto zit nu onder de boter en rondgeslingerd broodbeleg. Ik weet niet helemaal zeker of ie het nog een keer aan zal bieden. Alhoewel… hij is de man die ’s morgens met een klotsende mok koffie de auto instapt…

Anyway… ik zal je de bloedstollende details besparen. Bloeddruk goed, HB goed, geen wisselende sex contacten gehad met mannen die ook met mannen sex hebben, dus het lijkt erop dat ik er door heen kom, door die keuring. Nog even afwachten op de bloeduitslagen en dan kan ik binnenkort heerlijk relaxen in die overheerlijke, comfortabele stoel. Alleen daarom kan ik het je al aanraden! Misschien kunnen we wel gezellig samen gaan.

Patatje, mergpijpjes en chips

Daarna, ‘hup’ naar het cafetaria (de boterhammen waren bedoeld als bodem) voor een patatje mét en een kaassoufflé. Had liever een frikadel speciaal gehad, maar ja, da’s vlees en dat mag even niet. Alles naar binnen gepropt en snel naar een verjaardag. Ik heb zeker een uur uitzicht gehad op een schaal met MIJN LIEVELINGSKOEKEN! Mergpijpjes. Zeg maar gerust: pijpen, ze waren namelijk heel groot en vast heel lekker. Ik heb de rest van de avond met cola en icetea doorgebracht, zonder iets erbij, want chips en nootjes mochten ook niet.

Kortom: een geslaagde dag voor wat betreft de weddenschap.

Comment 1

  1. 26 april 2012

    Als je het dan op dat soort dagen vol kan houden, dan moet het verder geen probleem meer worden!

Write a comment