Nieuw! Combicoaching persoonlijk en online

Jij bent niet voor niets op zoek naar een coach of misschien volg je wel mijn podcast. Je bent vast iemand die graag groeit, het beste uit zichzelf en het leven wil halen. Vooral ook een betekenisvol leven wil hebben. Echt gelukkig wil zijn. Doen wat je het allerliefste doet. Of ontdekken wat dat dan is. Meer energie hebben, mentaal en/of fysiek. Erachter komen wat je saboteert zodat je weer stappen kunt zetten, vooruit komt. Wat het ook is, er is vast iets wat je graag wilt oplossen of bereiken in je leven. En als je al door mij gecoacht bent, dan weet je dat coaching enorm kan helpen.

Mijn nieuwste coachaanbod – nu al favoriet bij mijn klanten

Deze nieuwste vorm van coaching is nu al favoriet bij mijn klanten. Het is écht leuk, laagdrempelig en het speelt in op wat er op dat moment gaande is in je leven en/of werk.

Hoe werkt het?

Jij stuurt mij allereerst je vraagstuk, probleem of doelen via mail of WhatsApp (spraak- of tekstbericht). Laat weten waar je last van hebt, tegenaan loopt of wat je graag zou willen bereiken. Kom je er niet helemaal uit qua formuleren, dan help ik je gewoon een beetje.

Je krijgt voor 250 euro inclusief BTW (zakelijke factuur ook mogelijk) toegang tot al mijn online programma’s, trainingen en online tools. Die je niet allemaal gaat doen. (Dan word je echt gek, niet doen, is teveel.)

Wat dan wel?

Ik geef jou door welke opdracht of les je mag doen. Die ga je doen. Je gaat in elk geval 3 opdrachten aan mij insturen en betaalt daar per keer €75 euro inclusief BTW. Ik ga je helpen en coachen aan de hand van je ingestuurde werk. Ik kan je garanderen dat dit je heel erg gaat helpen. Ik heb dit al zo vaak gedaan en keer op keer hoor ik dat ik spijkers op koppen sla en dat mensen onder de indruk zijn van wat ze eraan hebben. En je zult ook niet de eerste zijn die er enorm door geraakt wordt. Ik heb maar weinig nodig om te weten waar het echt om gaat bij jou.

Jij bepaalt het tempo maar ook de duur van het traject. Je voelt vanzelf wanneer je klaar bent. En daarna? Daarna hou je nog een half jaar toegang tot alle volledige programma’s, trainingen en tools.

Iedereen die bij mij een online programma heeft gedaan met persoonlijke begeleiding weet dat je dan intensief begeleid wordt en echt verder komt.

Jij hebt dan tussendoor contact met mij via spraakberichten waarbij ik je steeds persoonlijk coach en een nieuwe opdracht of oefening meegeef

Dit is een groot succes bij mijn klanten omdat ze op momenten dat er dingen spelen coaching krijgen in plaats van dat je moet wachten tot de volgende coachsessie. Overigens combineren veel klanten dit met persoonlijke coachsessies. Dat mag als je dat fijn vindt, maar dat hoeft niet.

Heb je interesse? Stuur dan even vrijblijvend een mail of app. Dan vertel ik je meer en kunnen we kijken of dit wat voor jou is.