Ik ga iets toegeven:

O jee… Tis nogal wat…

Ik euh…. geloof niet in online programma’s.

‘Ja maar… die verkoop je zelf toch ook?’

Klopt. Ik kan met recht zeggen dat mijn online programma’s waardevol zijn en dat ze echt je leven positief veranderen..

ALS JE ZE DOET.

Dat is dus het punt met online programma’s.

Er zijn niet zo heel veel mensen die online programma’s ook echt helemaal doorlopen en afmaken. Het is voor veel mensen best een hele kluif om gemotiveerd te blijven. De waan van de dag regeert, het is druk, werk, kinderen les geven, drukke baan, sociaal leven… Het komt er soms gewoon niet van. En vergeet de weerstand van je brein (en je kanten) niet! (Die wil het liefst in het oude vertrouwde blijven.

Ik zie klanten (die sturen me foto’s) met hun notitieboekjes en uitgewerkte opdrachten die met plezier het programma doorlopen. Die hebben een planning gemaakt en houden zich eraan. Maar dat zijn toch wel de uitzonderingen…

Ik merk het zelf ook. Ik doe ook elk jaar meerdere online programma’s. En dan heb ik het niet over programma’s van een paar tientjes of een paar honderd euro maar denk dan aan €1800. En ook ik, die supergemotiveerd is en heel gedisciplineerd kan werken (ik hou niet van dat woord, het betekent ook ‘jezelf straffen’), moet mezelf echt dwingen om stap voor stap het betreffende programma af te maken. En dan doe ik er meestal nog 3 tegelijk ook. (Niet zo handig.)

Daarom: Tadaaaaa! Ik heb een nieuw format die ik tijdens deze Coronatijd tegen een lager tarief ga aanbieden. Ik ga je er zo over vertellen.

Jij bent niet voor niets op mijn website, klant bij mij (geweest) of volgt mijn blog, YouTube of podcast. Je bent vast iemand die graag groeit, het beste uit zichzelf en het leven wil halen. Vooral ook een betekenisvol leven wil hebben. Echt gelukkig wil zijn. Doen wat je het allerliefste doet. Of ontdekken wat dat dan is. Meer energie hebben, mentaal en/of fysiek. Erachter komen wat je saboteert zodat je weer stappen kunt zetten, vooruit komt. Wat het ook is, er is vast iets wat je graag wilt oplossen of bereiken in je leven. En als je al door mij of iemand anders gecoacht bent, dan weet je dat coaching enorm kan helpen.

Het nieuwe format: online meets personal coaching

Ik doe dit al met een aantal klanten maar ik wil dit ook aan een paar mensen buiten mijn klantengroep aanbieden.

Ik bied maximaal 10 mensen (anders lukt het agendatechnisch niet) de kans om een coachtraject met mij te doen waarin je én zelf aan de slag gaat met huiswerk én je wordt persoonlijk door mij begeleid. Je hebt dan als het ware een tijdje een personal coach tot je beschikking.

Hoe?

Je krijgt voor €100 euro inclusief BTW (zakelijke factuur ook mogelijk) toegang tot al mijn online programma’s, trainingen en online tools. Die je niet allemaal gaat doen. (Dan word je echt gek, niet doen, is teveel.)

Wat dan wel?

  1. Jij geeft mij allereerst je vraagstuk, probleem of doelen door via e-mail of WhatsApp. Waar je last van hebt, tegenaan loopt of wat je graag zou willen bereiken. Ik stel op basis daarvan een traject voor je samen.

  1. Je krijg van mij een spraakbericht via WhatsApp terug waarin ik je al ga coachen op je vraagstuk. Daarnaast geef ik jou door welke opdracht of les je mag doen.Die ga je doen. Je gaat in elk geval 3 opdrachten aan mij insturen en betaalt daar per keer €50 euro inclusief BTW voor.Waarom die drie opdrachten insturen? Omdat ik je dan kan volgen en persoonlijk kan coachen. Zo blijf je gemotiveerd en heb je een stok achter de deur. Plus door deze persoonlijke begeleiding weet je zeker dat je alles uit de opdracht haalt. Zo blijf ik je volgen en heb je gedurende je traject een personal coach. 

  1. Heb je een opdracht klaar? Dan stuur je die naar mij en je hebt meteen even de ruimte om aan te geven waar je staat, hoe het met je gaat, zodat ik je daar mee kan helpen. Ik geef feedback op je ingestuurde werk en coach je weer verder via een spraakbericht.Ik kan je garanderen dat dit je heel erg gaat helpen. Ik heb dit al zo vaak gedaan en keer op keer hoor ik dat ik spijkers op koppen sla en dat mensen onder de indruk zijn van wat ze eraan hebben.En je zult ook niet de eerste zijn die er enorm door geraakt wordt. Ik heb maar weinig nodig om te weten waar het echt om gaat bij jou.

  1. Ben je er klaar voor? Dan geef ik je meteen je volgende opdracht.

Voorwaarden

Je mag maximaal 3 opdrachten insturen voor de prijs van €50,00. Waarom? Omdat je wel zult merken dat je veel krijgt voor dat bedrag en omdat dit nieuw voor mij is, wil ik na een tijdje evalueren hoeveel tijd dit mij werkelijk kost. Ik heb dus nu laag ingezet en daar mag jij van profiteren als je dat wilt.

Je betaalt het volledige bedrag van €250 (€100 voor toegang academy en tools + 3 x €50 voor de begeleiding van je opdrachten en coaching via spraakberichten). Voordeel hiervan is, dat je een stok achter de deur hebt om ook echt die drie opdrachten te doen. Of: je krijgt

Jij bepaalt het tempo maar ook de duur van het traject. Je voelt vanzelf wanneer je klaar bent. En daarna? Daarna hou je nog een half jaar toegang tot alle volledige programma’s, trainingen en tools.

Iedereen die bij mij een online programma heeft gedaan met persoonlijke begeleiding weet dat je dan intensief begeleid wordt en echt verder komt.

Heb je interesse? Stuur dan even een app (06-38108091)of mailtje. Dan vertel ik je meer en kunnen we kijken of dit wat voor jou is.

Stuur het gerust door als je mensen kent die er iets aan kunnen hebben.

Fijne dag!

Groet, Wendy

Jij geeft mij allereerst je vraagstuk, probleem of doelen door via e-mail of WhatsApp. Waar je last van hebt, tegenaan loopt of wat je graag zou willen bereiken. Ik stel op basis daarvan een traject voor je samen.

Je krijg van mij een spraakbericht via WhatsApp terug waarin ik je al ga coachen op je vraagstuk. Daarnaast geef ik jou door welke opdracht of les je mag doen.

Die ga je doen. Je gaat in elk geval 3 opdrachten aan mij insturen en betaalt daar per keer €50 euro inclusief BTW voor.

Waarom die drie opdrachten insturen? Omdat ik je dan kan volgen en persoonlijk kan coachen. Zo blijf je gemotiveerd en heb je een stok achter de deur. Plus door deze persoonlijke begeleiding weet je zeker dat je alles uit de opdracht haalt.

Zo blijf ik je volgen en heb je gedurende je traject een personal coach.